Однією з найбільш важливих і складних складових технологічного проектування будь-якого магазину є планування розміщення обладнання в торговому залі. Оптимально спроектована розстановка обладнання збільшує оборот та як наслідок прибуток магазину і навпаки — помилки можуть призвести до його банкрутства. Важливо не просто красиво розставити прилавки і вітрини, а забезпечити при цьому оптимізацію всіх торгово-технологічних процесів. Ми пропонуємо якісну розробку проекту торгового залу (якщо це магазин), залів для відвідувачів ресторанів, кафе і підсобних приміщень.
Для власників магазина іноді постає питання перепланування торгового устаткування в зв'язку із змінами в товарних групах, зміною пріоритетів в торгівлі чи по інших причинах. Часто торговий зал магазину в руках власника — як жива істота і виникає потреба в змінах. Наше завдання допомогти клієнтові отримати той продукт, який він бажає купити у вашому магазині. Як правило, якщо магазин вже працює, принципово змінити розташування обладнання вже не є можливим. Обладнання, що використовується у функціонуючому магазині, вже не можливо перемістити із-за підключення до систем «виносного холоду» . Тому, якісне і грамотне проектування дозволяє звести до мінімуму кількість помилок в проектуванні. Окрім проектної частини наша компанія розробляє інтер'єр магазину, кафе, ресторану.
По великому рахунку проектування магазину або будь-якої іншої точки торгівлі чи громадського харчування проходить на першому етапі — розстановка устаткування в торговому залі, проектування підсобних приміщень (переробних цехів, холодильних камер, складських площ і ін.).
Другий етап — це опрацьовування інтер'єру магазина або ресторану, правда інтер'єр ресторану це в десятки разів важливіше ніж інтер'єр магазина. Але останнім часом в умовах достатніх жорстких, в сенсі конкуренції, необхідно створювати і в магазинах той затишок і сприятливу атмосферу, який чекає покупець при відвідувані магазина.
Залиште свій коментар
Примітка: HTML не перекладається!